Makadi Bay

Hvad kan man næsten sige om Makadi Bay? Først var der intet, og så var der en hel masse. Makadi Bay er ganske enkelt en til-lejligheden-fremstillet badeby, med hoteller af meget høj standard og alt hvad turisten kunne ønske sig af faciliteter, forretninger, restauranter og butikker.

Anlagt op til en fire kilometer lang sandstrand indeholder området, udover de mange nye hoteller også et vandland, en golfbane og flere andre former for tidsfordriv. Med sin beliggenhed kun 30 km syd for Hurghada er det nemt og hurtigt at komme fra Hurghada lufthavn til Makadi Bay, hvorfor også de fleste rejsearrangører med rejser til Hurghada har hoteller ved Makadi Bay med i deres Egypten rejseprogram.
Makadi Bay. Foto: nodomain.cc/flickrMakadi Bay. Foto: nodomain.cc/flickr

Makadi er et af de steder, som de store pakkeferie-operatører bruger meget, hvilket i sig selv indikerer at der ikke er mangel på noget og at standarden er ret høj. Her kan både den enlige, familien med børnene, det ældre ægtepar og hvilket segment man ellers må høre til have et behageligt ophold, med alverdens moderne bekvemmeligheder. Klassisk egyptisk stemning er der dog ikke noget af, men der er jo faktisk ganske mange, som slet ikke interesserer sig for omgivelserne, når de først er blevet installeret på hotellet.