Rejser til Hurghada

Stort set alle de store rejseselskaber har Hurghada på deres vinterprogram. Udvalget af rejser til Hurghada er stort, og det kan anbefales at se sig lidt omkring hos de forskellige rejseselskaber for at finde lige netop den rejse der passer bedst til dine behov. En af de mest populære rejseformer til Hurghada er All-Inclusive rejser. Med en All-Inclusive rejse til Hurghada er alt med i prisen med undtagelse af ture, der ofte skal bookes og betales på stedet. Du kan læse mere om All-Inclusive rejser i vores sektion om dette.
Lufthavnen i Hurghada. Foto: Anselm ZieglerLufthavnen i Hurghada. Foto: Anselm Ziegler

Er du mere til at gå rundt i byen og udvælge dig en hyggelig restaruant, er der også masser af hoteller og rejser at vælge imellem til dette. Her kan det anbefales at vælge et hotel der ligger rimeligt centralt så du har mulighed for at gå indtil byen og alle restauranterne. Alternativt er du nødt til at tage en taxi eller shuttlebus indtil centrum hvis du vælger et af de store luksus resort der ligger i udkanten af Hurghada. Heldigvis for det er taxi-priserne i Hurghada meget lave.

En anden mulighed er selv at købe en flybillet til Hurghada og arrangere rejsen på engen hånd. Vi har skrevet en artikel om selv at planlægge rejsen til Hurghada vi kan anbefale dig at læse, hvis du er mere til selv planlægge din ferie ned til mindste detalje.

I din søgen efter en rejse til Hurghada kan vi anbefale dig at tage et kig hos disse rejseselskaber, der alle har et stort udvalg at rejser til Hurghada i alle prisklasser.

SunWeb:

Hos SunWeb er udvalget af rejser til Hurghada stort. Også her finder du altid mindst 10 forskellige hoteller at vælge imellem. Lige fra kæmpe All-inclusive resorts til lidt mindre økonomivenlige hoteller med et knap så højt service niveau. Hos Sunweb tilbydes blandt andet de to populære resorts Dana Beach og Jungle Park Hotel der begge er meget børnevenlige.
Find Hurghada rejser hos Sun web ved at klikke her.