Strande i Hurghada

Det første man skal gøre sig klart, når man er i Hurghada, er at strandene alle er private, hvoraf de fleste tilhører de forskellige hoteller og resorts. Der er ikke adgang for alle og enhver. Mange steder kan man som turist godt få lov at komme ind, men man bør undersøge dette først, inden man bare tropper op med sin badetaske.

Til de resterende strande kræves der som regel et gebyr for at få adgang. Normalt inkluderer dette beløb så en strandstol og måske oven i købet et håndklæde.

 

Old Vic Village er en god sandstrand, der egner sig godt til familien med børn, da den ligger i læ både for vind og dønninger, og er fint udbygget med moderne faciliteter, herunder også gratis wi-fi forbindelse. Der er også en bar og restaurant, så man ikke behøver forlade stranden, hvis man skulle få brug for diverse fornødenheder.
Sandstrand i Hurghada. Foto: Simona ScolariSandstrand i Hurghada. Foto: Simona Scolari

Papas Beach Club er nok mere stedet for den yngre, enlige, som er på udkig efter andre i samme kategori.

Chill Beach Bar er stedet hvor dykkerne og surferne hænger ud.

De fleste turister, der ankommer til Hurghada, har købt en færdigpakket ferie, hvorfor deres hotel helt sikkert har indtil flere pools og deres egen strand. Hvis strandelementet er meget vigtigt, et dette noget, der bør undersøges inden man bestiller den færdige pakke.