Planlæg selv rejsen til Hurghada

Går du med tanker om en rejse til Hurghada i Egypten giver vi dig her en række god råd i forbindelse med planlægningen af din rejse til Hurghada. Har de forskellige rejseselskaber ikke lige det hotel du er på udkig efter, eller passer afrejse og hjemkomst datoen ikke med din kalender, kan du med fordel arrangere din rejse selv. Med brug af internettet er det forholdsvis nemt og problemfrit selv at arrangere rejsen til Hurghada. Der findes masser af sider på nettet hvor du har mulighed for at søge efter både flybilletter til Hurghada og hoteller i Hurghada. Først vil vi starte med at fortælle dig lidt om fordele og ulemper ved at arrangere din rejse selv.

Fordele ved selv at planlægge rejsen:

  • Du har et meget større udvalg af hoteller og ferielejligheder.
  • Du har mulighed for selv at vælge længden af dit ophold.
  • Du kan sammensætte rejsen præcis efter dine behov.
  • Der kan ofte være gode penge at spare.


Ulemper ved selv at planlægge rejsen:

  • Du er selv ansvarlig for at alt er i orden
  • Det kan være nødvendigt med et flyskift på vejen.
  • Du har ingen dansktalende guide.
  • Kræver lidt tid i forbindelse med informations-søgning Ingen dækning af rejsegarantifonden.
  • Ofte vil det kræve gode sprog-kundskaber da man ikke har en dansk guide at spørge til råds.

 
Som udgangspunkt vil vi ikke anbefale ikke-rejsevante folk selv at planlægge deres rejse til Hurghada, men bør i stedet bruger et af de mange rejseselskaber med charterrejser til Hurghada i stedet. Er du ikke vant til at rejse, kan det for nogle være en smule stressende at være på egen hånd. Især hvis du har fundet nogle billige flybilletter der kræver at fly-skifte i en stor lufthavn kan det lynhurtigt blive stressende at finde vej til det næste fly, hvis man ikke har prøvet det før eller er særlig god til sprog.

Hvis du allerede nu har fået et indtryk af at det ikke er noget for dig, med selv at skulle planlægge og tilrettelægge din rejse til Hurghada, så klik her og få en liste over selskaber med pakkerejser til Hurghada, hvor der er sørget for alt. Hvis du derimod finder glæde ved at søge informationer, planlægge og samtidig behersker engelsk rimeligt, kan vi kun anbefale dig at kaste dig ud i det og selv planlægge din rejse til Hurghada.

Når du planlægger rejsen til Hurghada på egen hånd, er vores anbefaling først at se om du kan finde nogle billige flybilletter, da det ofte vil være den største udgift, og fordi udbuddet af hoteller i Hurghada-området er så stort, at det vil være usandsynligt at du ikke efterfølgende kan finde et hotel der omfylder dine behov.

For at give dig de bedste forudsætninger for at finde nogle billige flybilletter til Hurghada vil vi anbefale dig at læse vores artikel om flybilletter til Hurghada.

Når flybilletterne er fundet, er næste trin at finde et godt hotel der passer til lige netop jeres rejse.
For at hjælpe dig med dette bør du læse vores artikel om Hoteller i Hurghada.

Efterfølgende kan du overveje om du allerede hjemmefra også vil have booket transport til og fra lufthavnen. Det nemmeste er oftest bare at tage en taxi når du kommer ud fra ankomst terminalen, vær dog opmærksom på at du ofte vil blive snydt hvis du ikke prutter om prisen.