Find flybilletter til Hurghada

Er du på udkig efter flybilletter til Hurghada vil her komme med vores bedste tips til hvordan du finder billige flybilletter til Hurghada. En af de ting du bør meget opmærksom på når du søger efter flybilletter til Hurghada, er hvorvidt flyvningen er direkte til Hurghada, eller om det er nogle flybilletter der kræver 1 eller flere flyskift undervejs. Er du ikke så afhængig af tiden er der ofte gode penge at spare ved at vælge en flyrejse der kræver at flyskift. Du skal dog være indstillet på at det også kan forlænge rejsetiden betydeligt.

Flyver du direkte fra Danmark til Hurghada er rejsetiden i fly omkring 5-6 timer, mens rejsetiden nemt kan nå op mellem 10-15 timer ved at vælge nogle billige flybilletter der et eller flere stop. Så er tiden knap, og har du kun en uges ferie vil det klogeste valg være at kigge efter et direkte fly til Hurghada, også selvom det ofte vil koste lidt ekstra. I skrivende stund er der desværre ingen rutefly med direkte forbindelse mellem Danmark og Hurghada, og derfor kun muligt at flyve direkte til Hurghada igennem et rejseselskab.

Brug rejseselskaberne:

Den nemmeste, men også ofte den dyreste måde at finde flybilletter til Hurghada, er at kigge hos de forskellige rejseselskaber. Stort set alle danske rejseselskaber med rejser til Hurghada tilbyder også at du kan købe flybilletter alene.

Fordele:

  • Du kan flyve direkte til Hurghada fra både Billund, Ålborg og Kastrup.
  • Guider til at hjælpe dig med Visum i lufthavnen.

Ulemper:

  • Flybilletterne er ofte ret dyre.
  • Nogle gange er det kun nogle få hundrede kroner billige at vælge flybilletten alene, end hvis du købte en færdig pakke med et af de billigste hoteller.
  • Der vil normalt kun være 1-2 ugentlig afgange at vælge imellem. (de forskellige rejseselskaber kan dog have forskellige afrejse dage, så der er god chance for at et af selskaberne har afrejse netop den dag du søger).
  • Kun nogle få selskaber flyver til Hurghada hele året. Mange selskaber tilbyder kun rejser til Hurghada fra oktober til april, og har derved kun fly i denne periode

Denne type af flybilletter til Hurghada vil du sjældent kunne finde igennem de forskellige søgemaskiner på nettet til billige flybilletter, og du vil være nødsaget til manuelt at tjekke hvert enkelt rejseselskab ud.
Vi kan anbefale dig at kigge efter direkte fly til Hurghada på disse sider:
Atlantisrejser (Atlantis rejser er det eneste af ovenstående der har fly året rundt til Hurghada)

 

Brug flyselskaberne og online søgeredskaberne

Ved at bruge en af de mange online søgetjenester til at finde flybilletter hos flyselskaberne, har du mulighed for at komme til og fra Hurghada på lige netop de datoer du ønsker. Desværre er der i skrivende stund ingen selskaber med direkte fly til Hurghada, og med disse tjenester er du nødsaget til at have et skift af fly undervejs. Prisforskellen hos de forskellige søgemaskiner til flybilletter er meget lille, men vi anbefaler at du alligevel søger efter flybilletter mere end et sted, da der i sjældne tilfælde godt kan være en pæn besparelse hos den ene rejseudbyder.

En ting du skal være opmærksom på er at booke hele flyrejsen samme sted. På den måde er du sikret hvis der skulle være forsinkelser på det første fly, der gør at du ikke når det næste. Har du købt hele flyrejsen sammen hos et selskab vil du blive ombooket til et senere fly på deres regning. Har du i stedet f.eks. købt en flybillet til Cairo et sted, og et andet sted fundet en flybillet fra Cairo til Hurghada, er det nu blevet dit eget problem hvis første fly er forsinket, og pengene til den sidste flybillet er tabt.

I din søgen efter billige flybilletter til Hurghada kan vi anbefale dig at bruge disse selskaber:

MrJet
Supersaver
Travelstart

Og husk nu at købe hele flyrejsen samme sted. Det kan godt være at den valgte rejse indebære flyvninger med to forskellige flyselskaber, hvilket ikke er noget problem, så længe at den fulde flyrejse er købt sammen.