Natteliv i Hurghada

Der var engang... ja, sådan starter mange eventyr, men det her er en sand historie. Der var engang, hvor især nyere feriemål ganske enkelt var et hotel og så nichts weiter. Skulle man have trang til ekskursioner, oplevelser, en tur i byen, ja, så var der faktisk ingen sådanne muligheder. Enhver som prøvede en tur til Rumænien midt i 80'erne, kender alt til majsgrøden på den lokale restaurant og sortbørscola, der var ubetalelig, bogstavelig talt, for de lokale.

 

Sådan er det ikke mere. Nu om dage har alle steder alt. Også Hurghada. Om man er til mavedans, svingende dervisher eller hellere vil sidde med en strawberry milkshake på Hard Rock Café, så er det her alt sammen. Eller hvad med en times tid i selskab med en vandpibe? Eller et discotek, en bar eller en restaurant? Hvad du ønsker skal du få, som det hedder sig i sangen.

I Sekalla området, der ligger langs byens vandside, findes de fleste af hotellerne og underholdningsdistriktet. Aften i Hurghada. Foto: credit_ooAften i Hurghada. Foto: credit_oo

På Hurghada Marine Boulevard ligger over 80 forretninger, 15 restauranter og 7 barer, eller hvad med en tur i en 'bungee kanon', der skyder den modige gæst højt op i luften over havneområdet - og heldigvis også tager dem med ned igen, i god behold.

Sekalla er unikt ved at bestå af et netværk af indbyrdes forbundne bygninger, og områdets gæster kan frit vandre mellem de mange forretninger, caféer og andre tilbud i området.

Det kan oven i købet være at man slet ikke behøver gå nogen steder hen. Mange af hotellerne og de selvstændige resorts har deres egene discoteker og natklubber, der er åbne både for hotellets egne og udefrakommende gæster.

Det er ikke altsammen drønende tekno eller pulserende disco. Der er flere steder, der har underholdning specifikt for den mere modne gæst, som foretrækker lokal musik, et show, eller endda forelæsninger om den lokale kultur. Mange vil også sørge for at arrangere en tur til en af de lokale Beduin-lejre, hvor man kan nyde et måltid under åben himmel og måske deltage i en stjernesafari.

Om man er far, mor og to små børn, 18-30 typen, eller foretrækker det mere stilfærdige, er her noget til alle. En simpel forespørgsel på hotellet fører med garanti til brugbare forslag.