Albatros Beach Resort Hurghada

 I det skønne Albatros Hurghada kan man læne sig tilbage, slappe af og nyde at være ved Det Røde Hav, hvor klimaet står på 'Sommer' året rundt. Denne 5-stjernede resort er omgivet af over 120.000 m2 anlagte haver med funklende swimmingpools og det krystalblå hav lige på ved siden af. Med sine blot 15 minutter fra lufthavnen og 20 minutter fra bycentrum får man her den bedste kombination af fred og ro og nem transport.

 

På vandet ud for Albatros Beach Resort kan man boltre sig med windsurfing, kajakroning og andre vandbaserede aktiviteter såsom snorkling og dykning. Det lave vand og de blide bølger gør stranden ideel både for børn og voksne, og den lange strand er perfekt til en løbetur eller en romantisk vandretur ved solnedgang.Beach Albatros Resort HurghadaBeach Albatros Resort Hurghada

Beach Albatros Resort er med sine 681 rum blandt de største all-inclusive resorts i Hurghada. Alle værelser er med aircondtion, satelit tv, mini-bar og eget bad. Der er enten adgang til Balkon eller terasse. Ønsker i familien samlet et sted tilbyder Beach Albatros resort også Bungalows med plads til op til 5 personer.

Beach Albatros Resort har 4 pools hvoraf den ene af indendøre. Herudover er der 2 børnepools og et stort legeområde, med tilhørende kids club med aktiviteter for børn.

Se hotellet hjemmeside her