Hurghada - All inclusive

Har man én gang prøvet all inclusive, er det noget man gør igen. Især hvis man har børn med på ferie. Ved at vælge en all-inclusive rejse til Hurghada, behøver du ikke tænke på hele tiden, at skulle have pungen eller visakortet frem. Her er alt med i prisen; morgenmad, middagsmad, aftensmads, snack, drikkevare osv. 

Her en kort oversigt over de mest populære all inclusive hoteller i Hurghada.

Dana Beach Resort

Dana Beach Resort Hurghada

 Her finder man et unikt, 5-stjernet resort, der har lige det ekstra i service og stil, der sætter prikken over i'et. Området ligger perfekt til omgivelserne, med blot et stenkast til kysten. Der er blot 15 minutters kørsel til lufthavnen. Området er på over 180.000 m2, med smukt anlagte og frodige haver og funklende swimmingpools og anlagte laguner. Der er 734 værelser, fordelt mellem dobbeltværelser, enkeltværelser, luksusværelser, familieværelser og suiter i bygninger på højst 3 etager, der smyger sig i landskabet.

Læs mere: Dana Beach Resort

Jungle Park Hurghada

Jungle Park Hurghada

Jungle Park Hurghada er også kendt som Jungle Aqua Park. Dette resort kæmpe resort med 860 værelser ligger på vejen til Safaga, på kysten til Det Røde Hav. Dette er et område i vandets tegn, og her finder man en myriade af vandrutsjebaner, swimmingpools og selvfølgelig havet selv. Skulle man af og til have lyst til at komme op af vandet, er der også muligheder for en lang række sportslige og sociale aktiviteter for alle aldersgrupper.

Læs mere: Jungle Park Hurghada

Albatros Beach Resort Hurghada

Beach Albatros Resort

 I det skønne Albatros Hurghada kan man læne sig tilbage, slappe af og nyde at være ved Det Røde Hav, hvor klimaet står på 'Sommer' året rundt. Denne 5-stjernede resort er omgivet af over 120.000 m2 anlagte haver med funklende swimmingpools og det krystalblå hav lige på ved siden af. Med sine blot 15 minutter fra lufthavnen og 20 minutter fra bycentrum får man her den bedste kombination af fred og ro og nem transport.

Læs mere: Albatros Beach Resort Hurghada

Siva Grand Beach

Siva Grand Beach Hurghada

 For familien med mindre børn er det svært at finde noget bedre end Siva Grand Beach der har beliggenhed direkte på stranden. Her er et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter, samtidig med at beliggenheden er en af de allerbedste. Anlagt direkte på en svagt skrånende, privat sandstrand, ligger hotellet med udkig direkte ud over Det Røde Havs krystalklare vand, og faktisk ikke langt fra den oprindelige fiskerlandsby. Om man er til vandplaskeri i det kæmpestore poolområde, eller hellere vil ud og vifte med svømmefødderne i havet, så er afstanden omtrent den samme fra fra hotelværelset. 

Læs mere: Siva Grand Beach